MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS 1 JOVENES

Hasiera: jueves, 6 de junio de 2019

Barkatu, ikastaro hau amaitu da: viernes, 7 de junio de 2019
Barkatu, ikastaro hau amaitu da: viernes, 7 de junio de 2019

Izena


MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS 1 JOVENES

Lekuak


16

Hasiera eta amaiera data


06/06/2019tik 07/06/2019

Iraupena


Hasta el 20/5/2019

Modalitatea


Presencial

Ikasleen eskakizunak


PERSONAS JOVENES (HASTA 30 AÑOS) EN SITUACION DE DESEMPLEO, EMPADRONADAS PREFERENTEMENTE EN SANTURTZI

Familia


Formación Complementaria

Eremua


Manipulación alimentaria

Edukia


1. Conceptos básicos. 2. Identificación de peligros y acciones preventivas. 3. Identificación de puntos de control. 4. Establecimiento de niveles objetivo o límites críticos, medidas correctoras, procedimientos de verificación y sistema de registros. 5. Funcionamiento de un sistema APPCC.

Antolatzen du


www.santurtzilan.eus

Partekatu ikastaro hau


Cookieen informazioa

  • Webgune honek bere cookieak eta hirugarrenenak erabiltzen ditu bere nabigazioa optimizatzen lagunduko duen informazioa biltzeko.
  • Ez da cookierik erabiltzen informazio pertsonala biltzeko.Nabigatzen jarraitzen badu, erabilera onartzen duela uste dugu. Informazio gehiago edo konfigurazioa nola aldatu jakin dezakezu, gure Cookie Politikan.