MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS 2 LAN BERRI

Hasiera: jueves, 16 de mayo de 2019

Barkatu, ikastaro hau amaitu da: viernes, 17 de mayo de 2019
Barkatu, ikastaro hau amaitu da: viernes, 17 de mayo de 2019

Izena


MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS 2 LAN BERRI

Lekuak


14

Hasiera eta amaiera data


16/05/2019tik 17/05/2019

Iraupena


Modalitatea


Presencial

Ikasleen eskakizunak


PERSONAS DESEMPLEADAS MAYORES DE 45 AÑOS, PERSONAS DESEMPLEADAS DE LARGA DURACION, PERSONAS CON DISCAPACIDAD O EN RIESGO DE EXCLUSIÓN SOCIAL, PREFERENTEMENTE CON RESIDENCIA EN SANTURTZI

Familia


Formación Complementaria

Eremua


Manipulación alimentaria

Edukia


1. Conceptos básicos. 2. Identificación de peligros y acciones preventivas. 3. Identificación de puntos de control. 4. Establecimiento de niveles objetivo o límites críticos, medidas correctoras, procedimientos de verificación y sistema de registros. 5. Funcionamiento de un sistema APPCC.

Antolatzen du


www.santurtzilan.eus

Partekatu ikastaro hau


Cookieen informazioa

  • Webgune honek bere cookieak eta hirugarrenenak erabiltzen ditu bere nabigazioa optimizatzen lagunduko duen informazioa biltzeko.
  • Ez da cookierik erabiltzen informazio pertsonala biltzeko.Nabigatzen jarraitzen badu, erabilera onartzen duela uste dugu. Informazio gehiago edo konfigurazioa nola aldatu jakin dezakezu, gure Cookie Politikan.