MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS 3 LANBERRI

Hasiera: viernes, 27 de septiembre de 2019

Barkatu, ikastaro hau amaitu da: viernes, 4 de octubre de 2019
Barkatu, ikastaro hau amaitu da: viernes, 4 de octubre de 2019

Izena


MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS 3 LANBERRI

Lekuak


16

Hasiera eta amaiera data


27/09/2019tik 04/10/2019

Iraupena


Modalitatea


Presencial

Ikasleen eskakizunak


Personas desempleadas mayores de 45 años. Personas desempleadas de larga duración. Personas con discapacidad o En riesgo de exclusión social, Preferentemente con residencia en Santurtzi.

Familia


Formación Complementaria

Eremua


Manipulación alimentaria

Edukia


1. Conceptos básicos. 2. Identificación de peligros y acciones preventivas. 3. Identificación de puntos de control. 4. Establecimiento de niveles objetivo o límites críticos, medidas correctoras, procedimientos de verificación y sistema de registros. 5. Funcionamiento de un sistema APPCC.

Antolatzen du


www.santurtzilan.eus

Partekatu ikastaro hau


Cookieen informazioa

  • Webgune honek bere cookieak eta hirugarrenenak erabiltzen ditu bere nabigazioa optimizatzen lagunduko duen informazioa biltzeko.
  • Ez da cookierik erabiltzen informazio pertsonala biltzeko.Nabigatzen jarraitzen badu, erabilera onartzen duela uste dugu. Informazio gehiago edo konfigurazioa nola aldatu jakin dezakezu, gure Cookie Politikan.